Csillagvizsgáló Terápiás Központ

Fejlesztések * Terápiák * Komplex felmérés * Szupervízió

A Csillagvizsgáló Terápiás Központunk fejlesztési lehetőséget kínál azoknak a gyermekeknek, akik olyan nehézséggel élnek, amely az idegrendszer fejlődési zavarából fakad. A Kék Erdő Kiemelt Projektje a Csillagvizsgáló nem csupán a gyerekeknek kínál esélyt egy kiegyensúlyozottabb életre, hanem az egész családot támogatja.

Szolgáltatásunk teljesen innovatív, nem küldözgetjük orvostól fejlesztőig a gyerekeket, hanem teamként állunk a család rendelkezésére. Pszichiáter, pszichológus és fejlesztő pedagógus méri fel a gyermeket, majd ők gyógypedagógusok, mozgásterapeuták és kutyaterapeuták segítségével végzik el a fejlesztést. Komplexen, időt megtakarítva foglalkozunk a gyermekkel és a családdal.

Ősztől azok a diákok is iskolapadba kényszerülnek, akik eddig egyéni módszerekkel haladtak a tanmenetben, mert tanulási nehézséggel, akadályoztatással, beilleszkedési zavarral, szorongással küzdenek. Az egyre növekvő igényre reagálva hamarosan Budapesten is elindítjuk a Debrecenben már évek óta sikeresen működő Csillagvizsgáló Terápiás Központot.

Segítünk a fejlődési zavarok, tanulási nehézségek, beilleszkedési problémák felmerülésekor, hogy a gyermek megkaphassa számára szükséges fejlesztést és támogatást. Szakértőink innovatív módon teljeskörű, átfogó felmérést készítenek a gyermekekről, és a vizsgálatot vezető pszichiáter a terapeutákkal összedolgozva tesz - az eredmény tükrében - személyre szabott fejlesztési javaslatot.

Nem kell a nehézségekkel egyedül megküzdeni.

Segítünk!